26 Haziran 2009 Cuma

Neon çok Neon


Öncelikle.
Şok bir yaratık ve blog yazarı olabilme umudu ile samet aksuoğlu'nun nacizane daveti üzerine keyifle giriştim bu işe.Teklifi ve paylaşımı için resmiyetle iştigal hayat tarzımız içinde,teşekkür ediyorum. Devamında sametin de dediği gibi aramıza katılacak diğer meyveler ile turfanda insanlara karşı, taptaze ve zamanında işler yapacağız.Beklenti yüksek.


Michael Jackson'ın ölümü üzerine edilecek 2 çift sözü burada dilimden ufak parçalar halinde ortaya dökmek istiyorum.

5. sınıfta şarkısıyla 'Black or White ne farkeder ki?' adlı şarkısıyla gösteri yaptığım,
dünya üzerinde bir canlının burnu ile ilgili en çok münasebet ve duygusal gitgeller yaşayan, 88 kuşağından biri olarak, etkisini üzerimize bomba etkisiyle düşürememiş olsa da, saygımızı ve estetik cerrahi sevgimizi pekiştiren yegane insanlardandı.

Pek sevilirdi.Pek severdi.Pop un kralı idi. Artık justin timberlake .Hayırlı olsun.Birleşmiş ve tüm birleşmemiş milletlere.





Fotoğrafımız,oldukça iştah açıcı. mantar yiyenlerden duyduğum kadarı ile renk değişimi normal görüntü üzerinden aynen bu hale geliyormuş. Neon parlak renkler ,kıyafetler, insan hayvan arası garip satir vari yaratıklar...
Kısacası bu bir mushroom yiyelim, yemeyenlere tattıralım isterlerse yerler hareketidir.

5 kişi üzerlerinde halüsinasyon içerikli 12 parça kıyafet ve artı aksesuarları ile,
ilgi çekici bir filmin ufak bir karesini canlandırıyorlar.
Ve bunu üzerine aklıma sızan kelimeler. Charlie'nin çikolata fabrikası.
Ve arkasından gelen yeni bir devam filmi. Charlie'nin yokolası fabrikası.
elimizdeki ,bu gördüğünüz 5 karakterin, charlie nin ilk filmde fabrikasında basına gelmeyen şey kalmayan 5 cocuğun büyüdüklerinde fabrikayı ele geçirme öyküsü.


- Violet Beauregarde, filmin sakız çiğneme şampiyonu.Artık sakız değil insan çiğniyor. Sağ en baştaki duruşu bunu destekler nitelikte.

- Mike Teavee, filmin teknoloji çılgını cocuğu. Cocuk olmasına ve gördüklerine rağmen hala aç.soldan ikinci sırada maskesi ile karşımızda.

- Veruca Salt, fakiri hor gören burnu kalkık veruca. İşte şimdi karşımıza bir gotik olarak çıkıyor. Sol baştaki asi tavrı senginliğin ondan aldıkları.

- Augustus Gloop, o sadece bir şişman. Hala oyle sanıyorken bizi ömrümüzde hiç sasırtamdığı kadar şarıştan şey oluyor.Sarı saçı, fit vücudu ve alman aksanlı ingilizcesi ile karşınızda.Ha bir de sanırım tercihini yapmış,giydiği muhteşem ökceden anlıyoruz.

-Evet .Son karakter .O işte son anda michael jackson anısına kadroya aldığım ve zaten filmlerin vazgeçilmezi. Zenci adamımız.Replikleri zenginleştiren ,varlığı her şekilde keyifli.

Bu beş çocuk,yıllar önce rezil olmuş bir halde fabrikadan çıkışlarını ve onları izleyen yüzlerce insanı hiç unutmadılar ve bir gün hesabını sorabilme hırsı ile yollara düştüler.
Önce Willy Wonka'nın fabrikasından ayrılıp bir süre sakin ve tek basına emekli hayatı yaşadığı ufak isveç kasabasına ardından rehin aldıkları Wonka ile Charlie nin tahtına taht demediği ,Umpa lumpalar ile keyfini sürdüğü fabrikaya adım attılar. Charlie Wonka ve Mushroom 5 lisi. .....


Ev veett. Ve devamı için Warner Bros ile yaptığım anlaşma dahilinde hakları en azından siz türkçeyi bilen ve koruyan vatandaşlar için vizyona girilene kadar gizli tutulmuştur. Hayal gücünüz ve siz başbaşa güzel bir akşam yemeğinde devamı için berabersiniz.

Bu bir ilk adımdır.
Umarız adımları sayamadan koşar hale geliriz. Gül döksünler bloğumuza.
Sevgiler.saygılar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder